Reclameblok
10 oktober 2021
LOMMEL/PELT/HECHTEL-EKSEL: N74
11 oktober 2021

LEOPOLDSBURG: TIJDELIJKE VACATURE ZAALWACHTER SPORTHAL

Het gemeentebestuur van Leopoldsburg is op zoek naar een zaalwachter voor een tijdelijke overeenkomst in de sporthal.
Momenteel gaat het gemeentebestuur over tot de aanwerving van (m/v/x):

1 zaalwachter
(D1-D3, voltijds 38/38, contractueel)
Functie: Als zaalwachter sta je in voor een efficiënt toezicht in de sporthal en de dienstverlening aan burgers, scholen en verenigingen. Je houdt toezicht op de veiligheid en op het juist gebruik van de sporthal, omkleedruimtes, gangen, stortbaden en omgeving.

Profiel: Je bent beschikbaar vanaf 18/10/2021 en weet van aanpakken. Je bent klantvriendelijk en behulpzaam.

Tewerkstellingsperiode: Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling waarbij je een vaste zaalwachter vervangt. De duur van de tewerkstelling is dus afhankelijk van de duur van de afwezigheid van de titularis.

Voor deze functie gelden er algemene toelatingsvoorwaarden en moeten de kandidaten slagen in een verkorte selectieprocedure. Naast een passende verloning worden er maaltijdcheques en fietsvergoeding toegekend.

Je kan je kandidatuur met vermelding van je motivatie en met recent cv via e-mail doorsturen naar sollicitatie@leopoldsburg.be. Gelieve ook een recent uittreksel uit het strafregister toe te voegen. Op het mailadres kan je ook terecht voor bijkomende inlichtingen.