HECHTEL-EKSEL: WERELDDAG VAN VERZET TEGEN EXTREME ARMOEDE
12 oktober 2021
BALEN: DEN TRAVOO SCHOTELT WERELDKEUKEN VOOR
14 oktober 2021

LOMMEL: NIEUWBOUW VOOR DE BIEHAL

Gisteren werd de eerste spadesteek gegeven voor de nieuwbouw van vzw De Biehal op de site Meysterbergen in Lommel, de locatie van het voormalig ziekenhuis in de Kliniekstraat. De nieuwbouw zal plaats bieden aan Kringstore Lommel, Grand Café De Biehal met broodjesbar, een strijk- en wasatelier en de burelen van de administratieve diensten.
“Op termijn verhuist de huidige vestiging van Kringstore Lommel naar de nieuwe locatie (na juni 2022). De nieuwe winkel zal iets minder m² bedragen, maar met de nieuwe Kringboetiek Chique de Friemel in de Kerkstraat wordt dat ruimschoots gecompenseerd”, zegt Eric Bogers, directeur van vzw De Biehal.
Op dezelfde locatie wordt ook een grote zorgboulevard ontwikkeld, waar organisaties met een sociale insteek de mogelijkheid krijgen om zich te vestigen.