LUMMEN: VACCINATIECENTRUM
1 november 2021
LEOPOLDSBURG: AANGEPASTE OPENINGSUREN ONTHAALBALIE
3 november 2021

LEOPOLDSBURG: VACATURE REDDER DE MEREL

Sportdienst Leopoldsburg is op zoek naar een redder voor het zwembad De Merel.
Momenteel gaat het gemeentebestuur over tot de aanwerving van (m/v/x):

Redder
(D4-D5, 1 voltijdse 38/38 of 2 deeltijdsen 19/38, contractueel)

Richt je kandidatuur (met vermelding van je motivatie), schriftelijk en aangetekend, met recent cv en het vereiste brevet en actueel bijscholingsattest uiterlijk op maandag 8 november 2021 aan het college van burgemeester en schepenen, personeelsdienst, Koningin Astridplein 37, 3970 Leopoldsburg. Je mag je kandidatuur met de vereiste documenten ook tegen ontvangstbewijs afgeven aan de centrale onthaalbalie van het gemeentehuis tijdens de
openingsuren (zie www.leopoldsburg.be). Solliciteren via e-mail mag ook op sollicitaties@leopoldsburg.be. Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met Bart Froeyen op het telefoonnummer 011 34 92 15 of via bart.froeyen@leopoldsburg.be.