HAM: OPENING INCLUSIEVE SPEELTUIN ‘T VLIETJE
8 november 2021
HAM: HAMSE PUZZELKAST IS 1 JAAR
10 november 2021

BALEN: DORP VAN DE TOEKOMST

Wil jij graag meedenken over het dorp van de toekomst en hoe je dit als Balenaar zelf mee kan invullen? Schrijf je dan in voor het Balense rondetafelgesprek van woensdag 10 november (20u). Dit kan snel en eenvoudig via vrijetijd.balen.be of aan de balie van VC De Kruierie.
Hoe ziet het ideale dorp er voor jou uit, wat betekent ‘dorpelijkheid’ en hoe kan je hier als inwoner aan bijdragen? Het zijn enkele thema’s van het onderzoeksproject ‘Dorpelijkheid’, uit de ambitienota van Vlaams Bouwmeester Erik Wieërs, dat binnenkort van start gaat in de gemeente.
Samen met Thomas Verstraeten (beeldend kunstenaar en theatermaker) en Mark Luyten (beeldend kunstenaar) denken we mee na over de mogelijkheid om in een landelijk dorp, zoals Balen, een (fictieve) Zomer-Akademie in te richten. Meer info vind je hier.