HAM: RESERVERING BRAKAAD
22 november 2021
LEOPOLDSBURG: SINT ZORGT VOOR VERRASSING
23 november 2021

ADELE LAAT SPOTIFY SHUFFLEKNOP WEGDOEN

Het muziekplatform Spotify heeft op verzoek van Adele – die op dit moment op één staat met Easy On Me – de shuffleknop bij albums weggedaan. Afgelopen weekend verscheen het nieuws over deze aanpassing op Spotify: “Naar aanleiding van de release van haar laatste album 30 heeft het platform de shuffleknop weggehaald en zullen luisteraars de albums moeten luisteren in de volgorde zoals de artiest het heeft bedacht.”

Adele zegt over de verandering het volgende: “This was the only request I had in our ever-changing industry! We don’t create albums with so much care and thought into our track listing for no reason. Our art tells a story and our stories should be listened to as we intended. Thank you Spotify for listening.” Het komt erop neer dat Adele met veel zorg en liefde de volgorde heeft bepaald.

In een korte reactie laat het muziekplatform weten: “Anything for you.”