Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Regionaal nieuws
Nieuwe H&M in Lommel lokt meteen veel volk
zaterdag, 25 februari 2017 15:36

Een half uur voordat de nieuwe H&M in Lommel deze voormiddag om 11 uur de deuren opende, stond er al een lange rij te wachten. Die strekte zich uit van de ingang tot het Lommelse marktplein. Nadat het personeel de laatste seconden aftelde tot het openingsuur werden de eerste klanten feestelijk ontvangen.

 
Alweer autobanden stuk gestoken in Tessenderlo
zondag, 19 februari 2017 09:54

Aan de Steendriesen in Tessenderlo hebben vandalen vanmorgen opnieuw de banden van een tiental wagens stuk gestoken. Omstreeks vijf uur hoorden verschillende buurtbewoners enkele knallen. Later vanmorgen werd dan ontdekt dat opnieuw heel wat banden plat stonden. Van enkele wagens waren zelfs de vier banden stuk gestoken. Vorige week hadden vandalen in dezelfde straat ook al de banden van verschillende auto’s vernield. De lokale politie onderzoekt de zaak.

 
Werken in Ham ten einde
vrijdag, 17 februari 2017 14:33

Vanaf 17.00 uur kan je opnieuw in twee richtingen rijden op de Hamse doortocht! Vanaf maandag zullen ook de bussen van de Lijn hun normale route volgen en de bushaltes aan de Kanaalstraat en de kerk in Kwaadmechelen bedienen. De komende weken wordt alles langs het traject afgewerkt en opgekuist.

 
Onderzoek naar fileprobleem op de E313
donderdag, 16 februari 2017 20:33

's Ochtends is het vaak aanschuiven op de E313 aan de afrit Hasselt-Zuid. Het probleem lijkt steeds erger te worden en de files alsmaar langer. Daarom start Agentschap Wegen en Verkeer een onderzoek naar de precieze oorzaak van deze vervelende wachtrijen.

 
Man uit Balen vermist
maandag, 13 februari 2017 19:39

Op verzoek van het Parket van Antwerpen afdeling Turnhout, vraagt de politie volgend opsporingsbericht te verspreiden. Vandaag rond 13u00 verliet Jochen Swerts, een 44-jarige man, zijn woning te Balen. Sindsdien werd hij niet meer opgemerkt. Hij vertrok met zijn grijs-blauwe Opel Insigna met de nummerplaat 1-NPU-682.
Jochen Swerts is sportief gebouwd en 1m85 groot. Hij heeft zwart haar en tatoeages op beide armen. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte vest met rode bies, een grijs-zwarte jeansbroek, een grijze pull met kap, een zwarte pet en grijs-gele sportschoenen. Als u Jochen SWERTS heeft gezien of zijn wagen of weet u waar hij zich bevindt, dan vragen de speurders contact op te nemen via het gratis telefoonnummer 0800/30.30.0 U kan uw tips ook sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit bericht kan u nalezen op www.politie.be

 
Nieuwe Blokker in Sint-Truiden
donderdag, 09 februari 2017 11:27

Er komt een nieuwe vestiging van Blokker op het terrein van Neven in Sint-Truiden, op het kruispunt van de Tongersesteenweg en de Expresweg. Dat is opmerkelijk meteen na de aankondiging van de sluiting van vijf andere filialen in Hasselt, Bilzen, Genk en Lummen. Het zijn vooral de drukke verkeersassen, de gratis parking en de ligging aan de rand van de stad die de doorslag hebben gegeven. Op amper 300 meter van de site Neven, op het kruispunt van de Hasseltsesteenweg en de Expresweg, opent supermarktketen Lidl in het voorjaar van 2018 een nieuw filiaal.

 
Blokker wil 69 Belgische winkels sluiten
dinsdag, 07 februari 2017 10:19

Blokker is van plan 69 van de 190 winkels in België te sluiten. Er staan 302 banen op de tocht. De laatste vijf jaar is de omzet van Blokker in België gedaald met 20% en bedroeg het operationeel verlies in 2015 zo’n 15 miljoen euro. Blokker België wil daarom de uitdaging aangaan om haar rentabiliteit te herstellen en een positief toekomstperspectief voor de onderneming en haar medewerkers te bieden. Zo is de winkelketen stilaan zijn productassortiment aan het vernieuwen, krijgen de winkels een facelift en komen er online bestelpunten.

 
Dodelijk ongeval in Hechtel-Eksel
maandag, 30 januari 2017 18:57

Deze namiddag is een vijftiger om het leven gekomen op de Noord-Zuidverbinding in Hechtel. Vlak aan de grens met Helchteren waar de Grote Baan begint, raakte hij van zijn rijvak en belandde zo voor een vrachtwagen. De hulpdiensten kwamen ter plaatse maar er kon geen hulp meer baten.

 


Pagina 1 van 10