Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Evenementenkalender
30-04-2017: Molendag in Lommel

Naar aanleiding van de Vlaamse molendag is de Leyssensmolen vrij toegankelijk. Molenaars vertellen U de werking van de molen. Je kan ook kennis maken met diverse graansoorten. Bij voldoende wind wordt er gerst gemalen. Dit op zondag 30 april van 10 tot 17 uur in de Leyssensmolen, Katterij Dijksken in Lommel.

 
30-04-2017: Pastabuffet Hamse Feestbeesten
De Hamse Feestbeesten nodigen je uit op het Pastabuffet op zondag 30 april van 11u30 tot 18u30 in Zaal Kristoffelheem, Schoolstraat 10 in Ham. Je kan er smullen van pasta à volonté. Volwassenen betalen 9 euro en kinderen onder 12 jaar 6 euro.
 
06-05-2017: Bierwandeling in Ham
KWB Kwaadmechelen organiseert op zaterdag 6 mei een Bierwandeling met degustatie van 5 unieke streekbieren. Voor kinderen of BOB’s is er degustatie van 5 unieke frisdranken. Onderweg neem je deel aan een ludieke quiz met kans op een bierpakket. Bij aankomst smul je van spek met eieren en is er mogelijkheid tot verder degusteren. Denk aan aangepast schoeisel voor de boswandeling van zo’n 5 kilometer. Het vertrek is voorzien tussen 14 uur en 15u30 aan Gemeenschapshuis De Zille, Dorpsstraat 15 in Ham.
 
02-05-2017: Bloed geven Tessenderlo

Door bloed te geven kan je iemand anders' leven redden. Waarom zou jij het niet doen? Het kan op dinsdag 2 mei van 18 uur tot 20u30 in Het OCMW Dienstencentrum, Solveld 32 in Tessenderlo. Kijk ook eens op www.bloedgevendoetleven.be.

 
09-07-2017: Fruitwandeling Borgloon

Op zondag 09 juli is er in Borgloon een Fruitwandeling. De wandeling gaat langs boomgaarden onder begeleiding van een gids. Je dient vooraf te reserveren bij Toerisme Borgloon via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Samenkomst om 14 uur in de Dionysius v. Leeuwenstraat in Rijkel.

 
30-04-2017: Garageverkoop Tessenderlo

De gemeentelijke Evenementencel van Tessenderlo organiseert voor de vierde keer een garageverkoop op zondag 30 april van 09 tot 16 uur. Inwoners toveren hun garage of een andere ruimte om tot een winkel waarin ze spullen die ze kwijt willen verkopen. Je herkent de deelnemers aan de affiche en de gele en blauwe ballonnen.

 
27-04-2017: Bloedafname Meerhout
Het Rode Kruis Meerhout organiseert een bloedafname op donderdag 27 april van 17u45 tot 20u30 in de Gemeentelijke basisschool De Duizendpoot, Schoolstraat 1 in Meerhout.
 
01-07-2017: Rommelmarkt KVK Beringen

Op zaterdag 1 juli van 10 tot 18 uur organiseren KVK Beringen en supportersclub De Volksmacht een heuse rommelmarkt en brocante op haar terreinen Sportpark De Motbemden, Hasseltsesteenweg 130 te Beringen. Meer info en inschrijvingen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en 0476/48.05.70. http://www.kberingenfc.be

 
Rommelmarkt Borgloon

Iedere zaterdag is er een Rommelmarkt in openlucht op het Stationsplein aan Café 't Pleintje in Borgloon. Dit van 6 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. Je kan gratis je standplaats reserveren via 0475 50 34 77. Iedereen is er van harte welkom.

 
Gezocht: vrijwilligers voor presentatie, redactie en/of promotie!

TRENDY FM ZOEKT VRIJWILLIGERS VOOR PRESENTATIE, REDACTIE EN/OF PROMOTIE

iloveradio.jpgPresentatie:

• Het kriebelt al langer bij jou om zelf een radioprogramma te presenteren? Je hebt een mooie stem en je kan je uitdrukken in mooi Nederlands? Bezorg ons dan een demo van je stem of een stukje presentatie.

Redactie:
• Je hebt een vlotte pen, kan foutloos schrijven en je bent gebeten door nieuws, muziek en regionale activiteiten? Jij kan ons helpen bij het zoeken naar informatie uit jouw streek.

Promotie:
• Je wil dat iedereen Trendy FM leert kennen? Misschien ben jij de geknipte persoon die we zoeken om een promoteam te vormen? Heb je een toffe vriendengroep die graag een stapje in de wereld zet en zie je het zitten om foto’s te nemen op fuiven/party’s en evenementen die jou interesseren?

Interesse in één of meerdere functies? Stuur ons een mailtje met je motivatie en foto naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .