Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Evenementenkalender
30-05-2017: Infosessie Zonnepanelen, zin of onzin
Zonnepanelen zijn de laatste tijd weer niet meer weg te denken. Het lijkt wel of er overal groepsaankopen worden georganiseerd. Maar is de investering in zonnepanelen nog wel interessant nu men geen groenestroomcertificaten meer krijgt? Blijkbaar wel! De details kom je te weten in de infosessie ‘Zonnepanelen, zin of onzin’. Inschrijven is verplicht. Voor deze gratis infosessie kan je terecht in OC De Griffel, Hulsterweg 184 in Tessenderlo op dindsag 30 mei om 19u30.
 
10+11-06-2017: Garageverkoop Leopoldsburg
Ook in Leopoldsburg en Heppen is er een garageverkoop gepland. Gezinnen verkopen hun spullen in hun garage of tuin. Standhouders kunnen inschrijven via de Gezinsbond van Leopoldsburg. De garageverkoop vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juni, telkens van 9 tot 16 uur.
 
18-06-2017: FermWerm in Ham
Op zondag 18 juni is het in Ham weer tijd voor FermWerm. Dan schudden vertellers verhalen uit hun mouwen en uit de takken van de bomen. Wandel in de omgeving van de Oude Pastorie van verhaal naar verhaal. Ga op ontdekkingstocht langs kunstzinnige installaties en nostalgisch poppentheater. Je bent welkom vanaf 13.30 uur in de Oude Pastorie, Pastoriestraat in Ham
 
04-06-2017: Drieprovinciënroute
Zondag 4 juni wordt tijdens de Drieprovinciënroute de verbinding weer gemaakt tussen de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Tussen 8 en 15 uur kan je vertrekken in Tessenderlo, Laakdal, Meerhout, Ham, Beringen of Diest. Kies nog even de afstand die je in de benen hebt – 35 of 63 kilometer – en dan ben je klaar voor een gevarieerde fietstocht over mooie fietswegen. Eens onderweg fiets je door de natuur en langs niet te missen trekpleisters. Op elke vertrekplaats is er animatie voorzien en kan je de tijd nemen om te genieten van een lekkere snack en drankje. De deelnameprijs bedraagt slechts € 3,00. In ruil daarvoor ontvang je een inschrijvingskaart met bon die recht geeft op een lokaal gerecht in één van de vertrekpunten. Elke deelnemer is bovendien verzekerd via Bloso. Wie alle vertrekpunten passeert en daar een stempel haalt, maakt kans op mooie prijzen! Lees meer op drieprovincienroute.be.
 
31-05-2017: Cursus cocktails maken

In Ham kan je op woensdag 31 mei naar de cursus cocktails maken. Stap met ‘Tensu’ mee in de wereld van bartechnieken en cocktails shaken. De basisregels worden toegelicht, tips en uitleg om uw cocktail te doen slagen. Cosmopolitan, Lazy Red Cheeks en ABC, u mag ze bereiden en proeven. Volgens de regels van de kunst en focus op de smaak! Deze cursus vindt plaats op 31 mei van 20 tot 22 uur in de Oude Pastorie, Pastoriestraat in Ham. De deelnameprijs bedraagt 25 euro en meer info kan je bekomen bij de Dienst Cultuur & Toerisme.

 
09-07-2017: Fruitwandeling Borgloon

Op zondag 09 juli is er in Borgloon een Fruitwandeling. De wandeling gaat langs boomgaarden onder begeleiding van een gids. Je dient vooraf te reserveren bij Toerisme Borgloon via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Samenkomst om 14 uur in de Dionysius v. Leeuwenstraat in Rijkel.

 
01-07-2017: Rommelmarkt KVK Beringen

Op zaterdag 1 juli van 10 tot 18 uur organiseren KVK Beringen en supportersclub De Volksmacht een heuse rommelmarkt en brocante op haar terreinen Sportpark De Motbemden, Hasseltsesteenweg 130 te Beringen. Meer info en inschrijvingen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en 0476/48.05.70. http://www.kberingenfc.be

 
Rommelmarkt Borgloon

Iedere zaterdag is er een Rommelmarkt in openlucht op het Stationsplein aan Café 't Pleintje in Borgloon. Dit van 6 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. Je kan gratis je standplaats reserveren via 0475 50 34 77. Iedereen is er van harte welkom.

 
Gezocht: vrijwilligers voor presentatie, redactie en/of promotie!

TRENDY FM ZOEKT VRIJWILLIGERS VOOR PRESENTATIE, REDACTIE EN/OF PROMOTIE

iloveradio.jpgPresentatie:

• Het kriebelt al langer bij jou om zelf een radioprogramma te presenteren? Je hebt een mooie stem en je kan je uitdrukken in mooi Nederlands? Bezorg ons dan een demo van je stem of een stukje presentatie.

Redactie:
• Je hebt een vlotte pen, kan foutloos schrijven en je bent gebeten door nieuws, muziek en regionale activiteiten? Jij kan ons helpen bij het zoeken naar informatie uit jouw streek.

Promotie:
• Je wil dat iedereen Trendy FM leert kennen? Misschien ben jij de geknipte persoon die we zoeken om een promoteam te vormen? Heb je een toffe vriendengroep die graag een stapje in de wereld zet en zie je het zitten om foto’s te nemen op fuiven/party’s en evenementen die jou interesseren?

Interesse in één of meerdere functies? Stuur ons een mailtje met je motivatie en foto naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .