Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Trendy musicfacts
Linda Mertens neemt afscheid van Lio
maandag, 10 april 2017 15:01
Het meest ondenkbare en hartverscheurende wat je als jonge moeder kan meemaken is gebeurd. Op vrijdag 7 april heeft Linda Mertens afscheid moeten nemen van haar 2,5 jarig dochtertje Lio. Lio werd geboren op 15 november 2014 en was Linda’s oogappel. In september 2015 werd bij Lio een zeldzame agressieve kanker vastgesteld. Hierop heeft Linda instant besloten om al haar projecten af te bouwen en stop te zetten om zo geen moment van haar jonge prinses te moeten wijken. Trendy FM wenst de Milk Inc-zangeres en haar familie enorm veel sterkte!
 
Selah Sue is mama van een zoontje
dinsdag, 21 maart 2017 17:55

Selah Sue is mama geworden van een zoontje. Het kindje kreeg de naam Seth. Voor de Leuvense, die in het echte leven Sanne Putseys heet, is het haar eerste kindje. Haar vriend Joachim heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. Materiële dingen heeft het gezinnetje niet nodig. In plaats van cadeautjes te kopen, roepen Sanne en haar vriend op om een storting te doen voor het goede doel en Klimaatzaak in het bijzonder.

 
Kritiek op nieuwe clip van Snoop Dogg
woensdag, 15 maart 2017 09:33
In de Verenigde Staten is ophef ontstaan door een videoclip van rapper Snoop Dogg. De video speelt zich af in een parodie op de VS waar iedereen een clown is. De president van het land, Ronald Klump, wordt neergeschoten door de rapper. Dit heeft onmiddellijk een storm aan kritiek veroorzaakt van Trump-aanhangers op sociale media. Critici zeggen dat al eerder presidenten vermoord zijn en dat je daar omzichtig mee moet omgaan. Snoop Dogg heeft aan Billboard laten weten dat hij niet de bedoeling had om een controverse uit te lokken, maar dat hij met het lied vooral een stem wil geven aan mensen die geen stem hebben.
 
George Michael stierf natuurlijke dood
dinsdag, 07 maart 2017 16:10

De gerechtsdokter heeft een conclusie bereikt in het onderzoek naar de doodsoorzaak van zanger George Michael. Het popicoon overleed met Kerstmis op 53-jarige leeftijd in zijn woning in Oxfordshire. Er werd lang gespeculeerd over zijn doodsoorzaak, omdat een eerste autopsie niet meteen uitsluitsel kon geven. Een verzwakte hartspier en een vervette lever werden nu echter aangeduid als de oorzaken van zijn dood.

 
Regi op Pennenzakkenrock 2017
maandag, 06 maart 2017 16:06

Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol kijkt al reikhalzend uit naar de bijna laatste schooldag, want op donderdag 29 juni 2017 is het opnieuw zover! De organisatie van Pennenzakkenrock kon al 13.000 inschrijvingen voor meer dan 300 scholen verwerken. Er kan nog altijd geboekt worden. De affiche van Pennenzakkenrock begint er al zeer indrukwekkend uit te zien. Laura Tesoro en De KetnetBand stonden al op de affiche. Nu is bekend gemaakt dat Regi ook weer van de partij is. Meer info vind je op www.pennenzakkenrock.be

 
Adele bevestigt dat ze getrouwd is
maandag, 06 maart 2017 11:19

De Britse zangeres Adele is getrouwd. De zangeres gaf dat afgelopen week zelf toe tijdens een concert in Brisbane. Tijdens de Grammy's had Adele het in haar dankwoord al over haar man, maar nu vertelde ze tijdens een concert dat ze effectief getrouwd is. De geruchten dat de zangeres getrouwd is doen al even de ronde omdat Adele met een nieuwe ring aan de vingers rond liep. De twee zouden rond de feestdagen in het huwelijksbootje gestapt zijn.

 
Concerten van Oscar & The Wolf uitgesteld
vrijdag, 24 februari 2017 12:06

Op 29 en 30 april zou Oscar & The Wolf twee keer optreden in het Antwerpse Sportpaleis. Zanger Max Colombie laat nu weten dat hij de concerten zal moeten verplaatsen. Door een druk tourschema in binnen- en buitenland, heeft de groep zich onvoldoende kunnen focussen op het afwerken van de nieuwe plaat, waar Max Colombie momenteel de laatste hand aan legt. De artiest ziet zich om die reden genoodzaakt zijn geplande concerten uit te stellen tot het najaar. De concerten zullen nu plaatsvinden op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Fans die in het bezit zijn van tickets voor de concerten in april, worden persoonlijk gecontacteerd met meer informatie. Er zijn nog een aantal tickets te koop voor het concert op vrijdag 27 oktober. Deze zijn nu beschikbaar.

 
Pukkelpop lost eerste namen
maandag, 20 februari 2017 12:12

Goed nieuws! De eerste #pkp17 namen zijn gearriveerd! O.a. Mumford & Sons, The xx en Bastille zakken komende zomer af naar Kiewit! En ook Flume, Editors, London Grammar en Chance The Rapper zijn van de partij. Maar er is meer, véél meer! Ga naar de website voor meer dan 70 nieuwe acts... De officiële ticketverkoop start woensdag 22 februari om 13u via pukkelpop.be en Proximus Go for Music. Net als vorig jaar betaal je 99 euro voor een dagticket en 199 euro voor een combi.

 
Bazart op Suikerrock in Tienen
maandag, 13 februari 2017 08:57

Bazart is op zaterdag 29 juli de headliner van Suikerrock in Tienen. Dat hebben de organisatoren vandaag bekendgemaakt. De tickets voor het optreden zijn onmiddellijk beschikbaar.

 
Tomorrowland 2017 is sold out
zaterdag, 04 februari 2017 20:51

Tomorrowland is voor de editie van dit jaar al helemaal uitverkocht. Dat staat te lezen op de Facebookpagina van het muziekfestival. Er waren 180.000 tickets beschikbaar voor de twee weekends: één van 21 tot en met 23 juli en één 28 tot en met 30 juli. Vandaag werd de ticketverkoop opengesteld voor de hele wereld en ook nu ging het bijzonder snel en was het vlug 'sold out'.

 
Extrema Outdoor maakt programma bekend
donderdag, 02 februari 2017 17:33

Extrema Outdoor heeft zijn volledige programma bekendgemaakt. Het Houthalense festival wil zo zijn belofte om groots uit te pakken waarmaken. Sven Väth, Luciano, Pan-Pot, Joris Voorn, Moodymann, Rødhåd, Chris Liebing en Amelie Lens zijn maar een handvol namen die de podia zullen bestijgen. In december teasede Extrema al met acts als Ben Klock, Marcel Dettmann, Stephan Bodzin en Tale Of Us. In totaal staan er maar liefst 114 artiesten op het festival. De reguliere ticketverkoop start samen met de line-uprelease op www.extrema.be. Extrema Outdoor Belgium gaat door in het verlengd Pinksterweekend van 2 tot en met 4 juni aan De Plas in Houthalen-Helchteren.

 


Pagina 1 van 2